935.078 PRODUCTEN - 79.594 REFERENTIE - 72.634 EANnews

De grootste Nederlandse groothandel in merk horloges, mode sieraden, brillen en zonnebrillen.
Wij zijn de grootste online groothandel in Nederland in merkhorloges, fashion sieraden en zonnebrillen van top merken zoals Casio, Breil, Michael Kors, Armani, Guess, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en nog veel meer. Sind 2009 bieden wij onze B2B klanten het grootste aanbod voor de scherpste B2B prijzen in uurwerken, bijoux, bril monturen, zonnebrillen en veel meer. Ontdek nu ons hele assortiment eenvoudig online.

Meer dan 200.000 producten in de verkoop, meer dan 40.000 verschillende modellen, meer dan 10 jaar ervaring met de beste en meest betrouwbare contacten in de markt. Dit zijn ingrediënten die het verschil maken in de markt en wij zijn dan hier ook trots op dat wij u dit kunnen aanbieden.

Op onze website B2BHorloges.nl vindt u altijd een aanbod dat bij uw klanten past. Van stoere mannenhorloges tot vrouwelijke uurwerken, van echte horloge merken tot meer modieuze fashion merken en van goedkopere collecties tot echt exclusieve nieuwe collectie modellen. Bovendien lopen kortingen op tot soms maar liefst 90% op de adviesprijs!

Casio, Tommy Hilfiger, Fossil, Timex, Seiko, Michael Kors, Calvin Klein, Just Cavalli, Pandora, Guess, Armani, Breil zijn maar een paar voorbeelden van ons enorme aanbod. Een breed aanbod van hoge kwaliteit en bekende horloges, sieraden, brilmonturen en zonnebrillen voor scherpe groothandel prijzen.

B2Bhorloges.nl is meer dan 10 jaar geleden opgericht met als doel om als eerste de grootste online groothandel te worden in de Benelux. Onze expertise ligt op het gebied van sieraden en horloges, dit gecombineerd met onze hoge kwaliteit logistiek (magazijn en koeriers) garanderen wij altijd een superieure service aan onze B2B klanten. Ons aanbod is onder andere:
• Herenhorloges, dameshorloges en kinderhorloges van de meest bekende merken
• Luxe sieraden en uurwerken van de hoogste kwaliteit
• Fashion accessoires, bijoux en sieraden in lijn met de laatste mode trends
• Sporthorloges, hartslagmeters en de laatste smart watches

Met dit brede assortiment biedt B2B Horloges en Sieraden u altijd de hoogste kwaliteit aan producten. Bovendien heeft u toegang tot de scherpste prijzen, een efficiënte logistiek en een top klantenservice voor een vlekkeloze levering.

Ons aanbod wordt dagelijks ge-update met de beste prijzen in Europa en vrij te verhandelen goederen. Een licentie voor onze producten is niet nodig, de producten worden geleverd in de officiële verpakking met eventuele instructies en garantiebewijs. Bovendien hebben wij geen minimum order dus u kunt kiezen welk merk en hoeveel u wanneer wilt bestellen. In andere woorden: wij zijn geen traditionele groothandel of leverancier, wij gaan met de tijd mee en bieden u een breed en flexibel aanbod in merkhorloges, mode sieraden, brilmonturen en zonnebrillen zonder dat wij hier enige eisen aan stellen.

Dankzij ons partnerschap met UPS, FedEx en DHL bieden wij een breed scala aan van leveringsmogelijkheden. Bij alle koeriers kunt u ook nog eens kiezen tussen een standaard en snelle express levering. Hoe handig is dat?!

Krijg nu toegang tot onze producten en prijzen door u te registreren op onze website. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, het enige wat wij vragen is een geldig BTW en KvK nummer. Na controle ontvangt u een bevestigingsmail dat uw account is goedgekeurd en dat u vanaf dan toegang heeft tot onze producten. Wij zien u graag als nieuwe B2B klant!
track & trace

infoline

info_pingui

In the INFO selecteer alle informatie voor een correcte navigatie op onze website.


domande_pingui

Onze FAQ afdeling bevat alle informatie die u nodig heeft en meer.


tel_pingui

Heeft u nog vragen?
Bel ons (+31) 058 2011992
of email naar info@b2bhorloges.nl
Wij staan u graag te woord.partners

AMBROSINI JEWELS
Guardo
MANA MK
VESPA