811.921 PRODUCTEN - 58.724 REFERENTIE - 46.220 EAN


BETALINGENBetalingen

 

Wij adviseren u om alle betalingen te laten verlopen via een bankbetaling. Hieronder zijn onze bankgegevens weergegeven. Dit is GEEN retouradres aangezien ons magazijn zich ergens anders bevindt!

 

 

Kantoor:

B2B horloges & sieraden 
Epemstate 9
8926 MX Leeuwarden

Nederland

Rekeningnummer: 1437.03.501

IBAN Code  NL71RABO0143703501

Swift/ BIC Code: RABONL2U

Land Code NL

Banknaam: Rabobank

GEEN RETOURADRES!

 

 

Naast de bankbetaling bieden wij u graag andere betaalmethodes aan. Voorop staat dat wij onze klanten zo min mogelijk kosten in rekening brengen. De klanten die voor een bankbetaling kiezen willen wij niet laten betalen voor de extra kosten zoals  Paypal, Om het zo eerlijk mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen om de kosten van andere betaalmethodes door te berekenen per betaalmethode.

Hieronder een overzicht van de verschillende betalingsmethoden en kosten:

 

Bankbetaling: Gratis

iDeal: Gratis
MisterCash (Belgie): 1% van de waarde van de bestelling

Paypal: 3,4% van de waarde van de bestelling

Contant betaling bij levering: 1% van totaal (min 10,- euro)

 

Wanneer u kiest voor betaling via onze website zoals iDeal of Paypal staat voorop de 100% bescherming van uw gegevens. Door dit te bewerkstelligen maken wij gebruik van bewezen beveiligingssoftware gebaseerd op SSL (Secure Socket Layer) op 128 bit, en is optimaal wanneer u gebruik maakt van Microsoft Internet Explorer of Firefox. Alle gegevens gedurende het aankoopproces zijn beschermd om uw veiligheid te optimaliseren.

 

Alle betalingen vragen wij pas aan wanneer uw bestelling verwerkt is door ons magazijn en klaar staat voor verzending. B2B horloges & sieraden doet alle betalingen online in samenwerking met de Rabobank, Paypal en iDeal.