935.080 PRODUCTEN - 79.594 REFERENTIE - 72.634 EAN


DROPSHIPPINGDropshipping merkhorloges, mode sieraden en zonnebrillen

Wat is dropshipping? Dropshipping is een verkoopmethode van internet verkopers die de producten aanbieden zonder dat ze deze in hun bezit hebben. Wanneer zij een product verkopen, wordt het product pas besteld bij de leverancier. Afhankelijk van de afspraken wordt het product naar de winkelier verstuurd of direct naar de klant van de webshop.

Bij B2B Horloges & Sieraden zijn er verschillende manieren mogelijk van dropshipping. Hieronder vindt u de meest eenvoudige manier om te beginnen met dropshipping. (Naast deze uitleg bieden wij ook uitgebreidere mogelijkheden via een Data Feed)

 

Dropshipping horloges

 

FAQ's van het dropshippen van horloges, sieraden en zonnebrillen

 • Kan ik gebruik maken van jullie foto's? Prima! Het beste kunt u extra foto's toevoegen voor een betere verkoop. 

 • Kunnen jullie direct versturen naar onze klant? Voor dat u de bestelling doet kunt u het verzendadres aanpassen in het gewenste adres. Dit kan het adres zijn van uw klant maar ook uw eigen adres. Let op: De meeste koeriers leveren alleen tijdens kantooruren. Er moet iemand thuis zijn om te kunnen tekenen voor ontvangst.

 • Hoe worden de dozen verpakt? Met B2B neutraal beveiligingstape. De factuur sturen wij na de zending naar uw e-mailadres.

 • Alle producten die online staan zijn beschikbaar? Ja, ons magazijn is direct gekoppelt aan de website. Gemiddelde levering van 90% van alle bestellingen, het kan voorkomen dat naderhand een model toch niet meer beschikbaar is of beschadigd is.

 • Hoe gaan jullie om met het zichttermijn en eventuele retours? Stel u ontvangt een beschadigd of fout product, een terugzenden is natuurlijk geen probleem. Stel dat u of de klant het product toch niet mooi vindt, het niet de goede maat is of kleur dan is terugzenden helaas NIET mogelijk. Dit valt onder het risico van de dropshipper.

 • Hoe lang duurt het voordat wij of de eindklant het product ontvangt? Wij hebben drie verschillende levertermijnen:
  1) Producten met een 'rode raket' naast de afbeelding kunnen wij het snelste versturen, namelijk binnen 24 uur. Vervolgens levert koerier binnen 24/48 uur dus alles bij elkaar leveren wij deze producten in twee tot drie werkdagen.
  2) Producten met een vrachtwagen naast de afbeelding hebben een gemiddelde verwerkingstijd van 4 werkdagen. Ook hier levert de koerier binnen 24/48 uur dus u ontvangt het product na een kleine week.
  3) Producten met een 'schildpad' naast de afbeelding zijn een beperkt aantal nieuwe collectie merken die wij direct bestellen bij het moederbedrijf. Deze producten hebben wij niet zelf op voorraad en daarom zijn wij afhankelijk van de levertijd van derden. In dit geval is de gemiddelde verzendtijd 15 werkdagen.

 • Wat zijn de kosten van dropshipping? Als u direct wilt beginnen is dropshipping helemaal gratis. Wel berekenen wij 20,- euro administratiekosten in rekening voor elke bestellingen onder de 300,- euro. Daarnaast is het ook mogelijk om uw webshop te koppelen aan onze database met een speciale product feed. Dit gaat in combinatie met een abonnement en 50% of 100% korting op de administratiekosten.

 • Wat is Advanced Dropshipping? Met de Advanced Dropshipping pakt u het zo professioneel mogelijk aan qua dropshipping. Met dit abonnement krijgt u toegang tot onze Data Feed, als u wilt kunt u bestellingen automatisch inschieten in onze database, het pakket wordt verzonden onder uw eigen naam, het horloge, sieraad of zonnebril wordt in het doosje verpakt, de batterij van de horloges worden gecontroleerd en het verzenddoosje is een nieuw wit doosje afgesloten met termo folie. Er zijn zelfs mogelijkheden tot het toevoegen van uw pakbon, factuur, flyer, sticker of eigen tape. Voor meer informatie kijk dan onder INFO - Data Feed - Advanced.
 • TIP: Gezien de administratiekosten is het verstandig om een selectie te maken van ons aanbod. Bijvoorbeeld producten die duurder zijn dan 135 euro met een korting van 45% of meer. Op deze manier blijft er een leuke marge over voor u als dropshipper.
Bent u opzoek naar een live feed van producten of bent u een grote dropshipper die het graag nog professioneler wilt aanpakken? Bekijk dan onze mogelijkheid tot een product koppeling in combinatie met een dropship abonnement. Meer informatie hierover vindt u HIER.

 

Dropshipping Life Cicle

 

Dropshipping van horloges en andere producten is nu beschikbaar bij B2B Horloges & Sieraden. Start nu eenvoudig met verkopen zoals hierboven is toegelicht. Op pak het meteen professioneel aan met een Data Feed. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of dropshipping? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of email. Ontdek hier meer over onze Data Feed en dropship abonnementen:

 

go to dropshipping nl