832.084 PRODUCTEN - 76.013 REFERENTIE - 67.955 EAN


B2B Horloges & Sieraden is een internationale groothandel in merkhorloges en mode sieraden. Wij verkopen alleen aan professionele partijen, daarom vragen wij aan al onze klanten om een online account aan te maken op onze website. Na de controle en activatie kunt u inloggen op onze website, prijzen bekijken en gemakkelijke bestellen. De inschrijving duurt niet langer dan 3 à 4 minuten.

* velden zijn verplicht
Bedrijfsgegevens

Ik heb de Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid gelezen en ik ga hiermee akkoord.


Ik verklaar de "Servicevoorwaarden" te hebben gelezen en geaccepteerd en ik ga ermee akkoord dat de contractuele relatie dienovereenkomstig wordt gereguleerd, waarbij ik de inhoud van de punten 9, Autorisatie, 10. Verantwoordelijkheid, goedkeur volgens de artikelen 1341 en volgende van het burgerlijk recht en jurisdictie.


Ik accepteer mijn persoonlijke gegevens, zoals vermeld in het privacybeleid worden beschreven, worden gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven, commerciële en promotionele communicatie.


Ik accepteer dat mijn persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt, zoals vermeld in het privacybeleid, inclusief overzichtsactiviteiten, marktanalyse, statistieken en het maken van geaggregeerde profielen.