752.880 PRODUCTEN - 76.390 REFERENTIE - 68.209 EAN


DATA FEEDEen exclusieve data feed en product koppeling


Een exclusieve API Koppeling


Wilt u altijd een up-to-date aanbod in uw webshop? Wilt u meerdere producten tegelijk uploaden? Heeft u ervaring met dropshipping en wilt u het meteen serieus aanpakken? Kies nu voor één van de exclusieve data feed en product koppeling mogelijkheden.

1. Wat is een Data Feed of Product Koppeling?

Het is technisch mogelijk om uw website directe te koppelen aan one database van producten. Dit kan met het uploaden van Json of CSV bestanden of met een API koppeling. API staat voor Application Programming Interface; dit is een computer-taal waarmee computers onderling kunnen communiceren. In ons geval bieden wij de mogelijkheid om onze database te koppelen met uw database of website. Het voordeel hiervan is dat u nooit meer onze website hoeft te controleren op voorraden, prijzen, product details, afbeelding, etc, want uw website is altijd up-to-date.
 

2. Een exclusieve Data Feed voor online verkopen en dropshipping
De data feed of csv bestand is een extra service speciaal voor de meer serieuze online verkopers. Om dit mogelijk te maken hebben wij een speciaal bureau ingeschakeld voor de meest professionele en beste oplossing. Deze koppeling zal niet voor iedereen interessant zijn vanwege de ICT-investering en de maandelijkse kosten echter dit zijn de zeer interessante voordelen die hier tegenover staan: zie volgende onderdeel 'Abonnement product koppeling'.
 
De koppeling: Wij leveren onze kant van de koppeling aan, inclusief handleiding voor uw ICT'er. Vervolgens moet uw ICT'er de koppeling 'ontwikkelen' om passend te maken met onze database. Daarnaast weten wij dat er een aantal modules zijn ontwikkeld door 'derde externe partijen' voor Prestashop en Shopify die misschien interessant kunnen zijn. U bent natuurlijk vrij om te bepalen wat de beste manier is voor jullie situatie.
 
 
3. Abonnementen product koppeling
U kunt toegang krijgen tot de Data Feed en het volledige csv bestand op twee verschillende manieren. Wij hebben het basis abonnement 'Data Feed' en de uitgebreidere abonnement 'Dropshipping'.
 
Basic: Data Feed abonnement
Onze basis service is de Data Feed, hiermee krijgt u direct toegang tot al onze producten in onze database (referentie, code, categorie, merk, adviesprijs, onze prijs, afbeelding). Met deze koppeling kunt u alleen lezen, vervolgens moet u zelf handmatig de bestellingen invoeren in ons normale backoffice. Het Data Feed abonnement is vooral interessant voor verkopers de producten zelf willen ontvangen en hun eigen bestellingen willen versturen.
 
DIT HOUDT IN:
- API koppeling lezen/ volledig CSV bestand lezen
- Toegang tot alle afbeeldingen
- Toegang tot alle EAN codes
- 50% korting op de administratiekosten

 
Advanced: Dropshipping abonnement
Het Dropshipping abonnement is alles wat een ervaren dropshipper nodig heeft. Verkoopt u aan de eindconsument online via uw eigen webshop of platforms zoals Bol.com, Beslist, Instagram of Amazon? Dan is dit abonnement iets voor u! Met dit abonnement krijg je niet alleen toegang tot al onze producten maar ontvang je ook 100% korting op de administratiekosten. Als je wilt kan je de bestellingen automatisch doorsturen naar ons speciale backoffice, heb je toegang tot een real-live basket, worden de bestellingen onder je eigen naam verstuurd, de batterijen van de horloges worden gecontroleerd en alle producten zijn netjes verpakt en zitten in het doosje.
 
DIT HOUDT IN:
- API koppeling lezen/ volledig CSV bestand lezen
- Toegang tot alle afbeeldingen en EAN codes
- De batterijen van de horloges worden gecontroleerd
- De producten worden verstuurd in een net doosje met termo folie gesloten
- De verzendingen worden onder uw eigen naam verstuurd
- U kunt (tegen een zeer kleine vergoeding) uw pakbon, factuur of flyer toevoegen

- Toegang tot een speciaal en uniek dropshipping backoffice
- Toegang tot een real-live basket
- 100% korting op de administratiekosten
 

4. Kosten
De kosten zijn gebaseerd op jaarlijkse kosten van de verschillende abonnementen. Betalingen vinden plaats per kalenderjaar of kwartaal. Het is mogelijk om in de andere maanden te beginnen van het jaar, hierbij zal niet het hele jaar of kwartaal in rekening worden gebracht maar een gedeelte hiervan (afhankelijk van de resterende dagen of maanden).
 
 Data Feed abonnement (basic)          600,- euro/ jaar (omgerekend   50,- euro p/m)
 Dropshipping abonnement (advanced)    1.200,- euro/ jaar (omgerekend 100,- euro p/m)


** Kortingen te verdienen **
Wij willen graag de verkopen stimuleren, waarschijnlijk wilt u als toekomstig Data Feed klant ook maar wij hebben een extra korting ingesteld als uitdaging voor u:
 
Data Feed abonnement: Bij een omzet van 1000,- Euro p/m voor één kwartaal (drie kalender maanden achter elkaar): 100,- Euro BONUS/ RETOUR!
Dropshipping abonnement: Bij een omzet van 2000,- Euro p/m voor één kwartaal (drie kalender maanden achter elkaar): 200,- Euro BONUS/ RETOUR!
 
Deze korting is ALLEEN geldig voor Data Feed abonnementen op jaarbasis. Het contract is één jaar geldig en begint/eindigt op 31/12 van elk jaar, ALLEEN voor 30/11 kunnen van beide kanten het contract herzien worden of geannuleerd. Upgraden of down-graden is het hele jaar mogelijk.

 
Bent u klaar voor professioneel dropshipping? Neem dan contact op met ons via de email voor de gratis test-omgeving: info@b2bhorloges.nl