753.494 PRODUCTEN - 75.340 REFERENTIE - 65.963 EAN


AMBROSINI JEWELSAMBROSINI JEWELS LOGO

AMBROSINI JEWELS, omdat stijl zich verborgen houdt in de details.

 

Ambrosini Jewels zijn sieraden die tot in de details zeer goed zijn uitgewerkt. Een ontwerper van Ambrosini heeft dan ook verteld dat veel aandacht van het merk hier naar uit gaat. Volgens hem is het verschil van de Ambrosini sieraden met veel anderen sieraden de aandacht voor details.

De sieraden zijn MADE IN ITALY en heeft haar hoofdvestiging in de mode stad Milaan. Dat ze uit de hoofdstad van de mode komen is goed te zien aan haar trendy en hedendaagse sieraden. De sieraden kenmerken zich door de kleurrijke en vrolijke modellen, fris en veel aandacht voor details.

Het ontwerp team van Ambrosini heeft de nodige ervaring opgedaan door de jaren heen en ze hebben goed begrepen dat regelmaat en kwaliteit zeer belangrijk zijn voor een succesvol sieradenmerk. Desondanks vergeten ze niet om ook mee te gaan in de trends van vandaag op het gebied van sieraden maar ook de trends in de mode en fashion wereld.

De collectie van Ambrosini Jewels kenmerkt zich door een aantal vooraanstaande modellen met o.a. de Safier Diamanten: de CUP hangers voor dierenliefhebbers en geluk zoekers en de SPOONS collectie voor de sieraden dragers met een zoete smaak.

Bovendien hebben we het nog niet eens gehad over de verpakking van Ambrosini sieraden. De sieraden zijn verpakt in een super leuke: een houten sieradendoosje waar de ijskristallen tot leven komen. Een echt unieke sieradenverpakking.

Wij als B2B Horloges & Sieraden hebben dan ook de volste vertrouwen in Ambrosini Jewels dat zij deze verwachtingen dit jaar weer waar gaan maken. Wij zijn trots om de officiële distributeur te zijn van dit merk en hun goede naam door Nederland, België en heel Europa te mogen vertegenwoordigen.