415.567 PRODUCTEN - 58.815 REFERENTIE - 61.423 EAN
NEW ARRIVALS: CALVIN KLEIN HORLOGES 🚚


New arrivals: Calvin Klein horloges. Calvin Klein uurwerken met de trend richting blauw.

Online versie                                                                               4 september 2019

B2B Horloges & Sieraden

Calvin Klein horloges

Calvin Klein horloges

Een nieuwe frisse collectie van Calvin Klein horloges is zojuist binnen gekomen. In de collectie zitten zowel huidige collectie Calvin Klein horloges als de nieuwste collectie. De horloges van de beroemde Amerikaanse ontwerpen worden geproduceerd door de Swatch Group. Dit wereldberoemde horlogehuis garandeerd natuurlijk hoge kwaliteit uurwerken en indien nodig goede afhandeling van eventuele garantie aanvragen.

Alleen bij B2B Horloges en Sieraden vindt u dit zeer grote aanbod en scherpe prijzen. Met een aanbod van meer dan 50.000 stuks heeft u genoeg keuze om uw favoriete modellen uit te kiezen. Nog niet eerder vertoont dus wees er snel bij want OP = OP! Klik op de afbeelding, log in en bestel eenvoudig online.

Calvin Klein horloges

Calvin Klein uurwerken - Trend in blauw

De wintercollectie 2019-2020 kleur trend gaat met Calvin Klein naar donkerblauw- avondblauw of heelal blauw, een koele maar toch ook warme kleurentrend. De Calvin Klein uurwerken en kleuren zijn perfect om mee te doen met de laatste ontwikkelingen en uitstapjes naar de mode steden New York, Milaan of Parijs. Verras nu uw klanten met de laatste collecties en trends van CK Calvin Klein horloges!

Calvin Klein horloges - trend in blauw


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl