213.486 PRODUCTEN - 51.497 REFERENTIE - 42.264 EAN
GANT | SUPERDRY | DAISY DIXON


 

GANT | SUPERDRY | DAISY DIXON. Ontdek nu de International Luxury Group nieuwste producten!

Online versie                                                                               7 maart 2019

B2B Horloges & Sieraden

Gant horloges

Gant horloges

Gant horloges zijn stijlvolle heren horloges die tijdloos en zeer smaakvol zijn. Geschikt voor mannen vanaf 20 jaar tot over de 60 jaar. Nu met de modellen Nashville, Park Hill II en veel chronograaf horloges.

Meer dan 1.000 stuks nu beschikbaar op voorraad, direct beschikbaar voor zeer aantrekkelijke groothandelprijzen tot maar liefst 68% korting! Waar wacht u nog op?! Klik op de afbeelding en ontdek ze allemaal. 

 

Superdry horloges

Superdry horloges

De Superdry horloges binden de Japanse grafische cultuur samen met de Amerikaanse jongeren street style. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Urban modellen voor vrouwen: originele kleurrijke en grafische dames horloges.

Hoge kwaliteit horloges voor een zeer schappelijke prijzen, nu met kortingen tot maar liefst 67% korting. Mis deze kans niet en bestel snel want OP = OP!

  

Daisy Dixon horloges

Daisy Dixon horloges

Het Britsche horloge merk Daisy Dixon is een echte bestseller geworden sinds 2018. Vrouwelijke en vrolijke uurwerken wat een groot en jong publiek aanspreek. Vooral de modellen Scarlet en Sadie zijn hier een goed voorbeeld van.

De Daisy Dixon horloges hebben een lage adviesprijs waardoor de groothandelprijs alleen maar nog lager is. Kortingen tot maar liefst 67% korting. Dit betekent dat u al een Daisy Dixon kunt aanschaffen vanaf 15 euro! Klik op de afbeelding en bestel snel op www.b2bhorloges.nl.  

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl