236.529 PRODUCTEN - 52.087 REFERENTIE - 41.570 EAN
DE LAATSTE BESTSELLERS ZIJN ZOJUIST BINNEN GEKOMEN: SWATCH + WATCHMAKER MILANO + FOSSSIL HORLOGES


 

 

De laatste bestsellers zijn zojuist binnen gekomen: Swatch + Watchmaker Milano + Fosssil horloges. Kortingen tot maar liefst 73%! Mis niet onze februari aanbiedingen!

Online versie                                                                               15 februari 2019

B2B Horloges & Sieraden

Swatch horloges

Swatch horloges

Nieuw binnen gekomen zijn de Swatch horloges, altijd zeer gewild bij een groot en jong publiek. Nu beschikbaar inclusief de modellen Limbo Dance, Look For Me en PetroZero van Swatch.

Wie wil er nou geen Swatch horloge? Kleurrijk, vrolijk en altijd in voor een grapje. Klik op de afbeelding en ontdek ons aantrekkelijk nieuwe aanbod horloges!

 

Watchmaker Milano horloges

Watchmaker Milano horloges

De Watchmaker Milano horloges zijn eigentijdse horloges geinspireerd op het verleden. Klassieke kleuren en modellen maar dan gemaakt met de materialen van vandaag. Een goed voorbeeld is het Bellagio horloge; geinspireerd op de duikhorloges uit de jaren '70 maar dan gemaakt van de beste materialen van vandaag.

Aantrekkelijke en eigentijdse uurwerken Watchmaker Milano vindt u alleen bij B2B Horloges & Sieraden. Nu met prijzen tot maar liefst over de 70% korting!

 

Timberland horloges

Fossil horloges

De Fossil uurwerken hebben geen introductie nodig. Mooie moderne horloges gemaakt van de beste kwaliteit. Als onderdeel van de Amerikaanse horlogegroep Fossil worden de uurwerken gemaakt met de nodige precisie en goede ondersteuning voor eventuele onderdelen of garantie.

Ontdek nu ook de nieuwste collectie modellen Fossil. B2B prijzen lopen op tot maar liefst 58% korting of meer. Kom naar onze website, log in en bestel snel online want OP = OP!

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl