236.523 PRODUCTEN - 52.087 REFERENTIE - 41.570 EAN




BEREID U VOOR OP VALENTIJN 2019 MET DE SIERADEN VAN AMEN, BREIL, MORELLATO, GUESS EN PANDORA


Bereid u voor op Valentijn 2019 met de sieraden van Amen, Breil, Morellato, Guess en Pandora. Bestel nu sieraden met alleen 'rode raket' producten en ontvang GRATIS VERZENDING!

Online versie                                                                               1 februari 2019

B2B Horloges & Sieraden

 

Valentijn 2018

❤️ Valentijns PROMO:
Vier het met GRATIS VERZENDING
❤️

Ontvang nu gratis verzending t/m 4 februari bij alle orders met ALLEEN 24-uurs producten*.

Voeg de producten toe in uw winkelmand en voer de Promotiecode in voor GRATIS VERZENDING: LOVE

* Geldig voor bestellingen ALLEEN en hoofdzakelijk met 24-uurs producten (rode raket)

Sieraden Amen

Sieraden Amen

De sieraden Amen bevat een opvallende en vrouwlijke selectie kettingen, armbanden, oorbellen en meer.  Van het basis uitgangspunt het hart van de liefde zijn er ook engels, vleugels, kruisjes en meer symbolen op een originele manier verwerkt in de sieraden. Een ideaal cadeau voor de Valentijnsdagen natuurlijk!

 

Morellato sieraden

Morellato sieraden en Colours

De Morellato sieraden zijn licht, subtiel met de nodige liefdes symbolen erin verwerkt. Hartjes, bloemen en teksten zoals 'Love' gaan hand-in-hand met de smaakvolle sieraden van Morellato en Colours sieradenlijn. Klik op de afbeelding en ontdek ons speciale Valentijnsaanbod!

 

Breil sieraden

Breil sieraden

De altijd herkenbare stijl van Breil uit Italie zijn zeer gewilde sieraden, vooral bij een jong publiek. De rijke kleuren, vrouwelijke vormen en hartjes van de liefde van Breil Jewels zijn een groot succes, mede door haar scherpe prijzen. Kom naar onze website en ontdek ze allemaal!

 

Guess sieraden

Guess sieraden

De Guess sieraden mogen natuurlijk niet missen voor Valentijn. Opvallende sieraden met veel glitter, steentjes en versieringen. Super leuke ringen, kettingen, armbanden en meer. Ontdek het op www.b2bhorloges.nl

 

 

Pandora sieraden

Pandora sieraden

Als 'kers op de taart' zijn de Pandora sieraden. Het sieradenmerk van dit moment: opvallend, kleurrijk en 'vol met liefde'. In de afbeelding zijn drie charms weergegeven die niet mogen missen voor Valentijn. Klik op de afbeelding en ontdek onze hele collectie Valentijn. Bestel voor 4 februari en maak gebruik van onze speciale Valentijns actie!

 

 

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl