223.620 PRODUCTEN - 49.965 REFERENTIE - 49.281 EAN


DROPSHIPPING


Dropshipping horloges + dropshipping sieraden + dropshipping zonnebrillen

 

Wat is dropshipping? Dropshipping is een verkoopmethode van internet verkopers die de producten aanbieden zonder dat ze deze in hun bezit hebben. Wanneer zij een product verkopen, wordt het product pas besteld bij de leverancier. Afhankelijk van de afspraken wordt het product naar de winkelier verstuurd of direct naar de klant van de winkelier.
Dropshipping horlogesVoorwaarden:

 • Gebruik van onze foto's:
  Prima! Het beste kunt u extra foto's toevoegen voor een betere verkoop.

 • Versturen naar uw klant:
  Voor dat u de bestelling doet kunt u het verzendadres aanpassen in het gewenste adres. Dit kan het adres zijn van uw klant maar ook uw eigen adres. Let op: Er moet iemand thuis zijn om te kunnen tekenen voor ontvangst!

 • Verpakking: 
  B2B neutraal tape. De factuur sturen wij na de verzending naar uw e-mailadres.    

 • Leveringspercentage:
  Gemiddelde levering van 90%. Het kan voorkomen dat naderhand een model toch niet meer beschikbaar is. 

 • Zichttermijn/ retour:
  Stel u ontvangt een beschadigd of fout product, terugzenden geen probleem. Niet mooi/ toch niet de goede maat/ kleur/ etc, terugzenden helaas NIET mogelijk. 

 • Verwerkingstijd:
  Wij hebben drie verschillende categorieen producten:
  1) Producten met een 'rode raket' naast de afbeelding kunnen wij het snelste versturen, namelijk binnen 24 uur. Vervolgens levert UPS binnen 48 uur dus alles bij elkaar leveren wij deze producten in 3 tot 4 werkdagen.
  2) Producten zonder speciale afbeelding hebben een gemiddelde verwerkingstijd van 4 werkdagen (meestal sneller). Ook hier levert UPS binnen 48 uur dus u ontvangt het product na een kleine week.
  3) Producten met een 'schildpad' naast de afbeelding zijn een beperkt aantal nieuwe collectie merken die wij direct bestellen bij het moederbedrijf. Deze producten hebben wij niet zelf op voorraad en daarom zijn wij afhankelijk van de levertijd van derden. Verzendtijd gemiddeld 15 werkdagen.

  Tip: wij gaan over tot verzending na ontvangst van de betaling. Hoe eerder de bestelling is betaald, hoe sneller wij alles kunnen doorvoeren in ons systeem.

 • Extra kosten dropshipping:
  Geen! (naast de 20,- euro administratiekosten bij elke bestelling onder de 300,- euro)

  Tip: Door de administratiekosten kan het soms niet uit om de goedkopere producten van onze collectie aan te bieden omdat de verzendkosten en administratiekosten dan hoger zijn dan de waarde van het product zelf. Het beste kunt u beginnen met de wat duurdere producten waar een grote korting op zit. Op die manier blijft er een leuke marge over voor u als dropshipper.Bent u opzoek naar een live feed van dropshipping producten of bent u een grote dropshipper die het graag professioneel wilt aanpakken? Bekijk dan onze mogelijkheid tot een API Koppeling in combinatie met een dropship abonnement. Meer informatie hierover vindt u HIER.Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de email. 


Dropshipping horloges en andere producten nu beschikbaar bij B2B Horloges & Sieraden!