228.157 PRODUCTEN - 59.643 REFERENTIE - 46.380 EAN
KERST: 'WIJ TRAKTEREN!' TIMBERLAND, GANT, KENZO EN POLICE


Kerst: 'Wij trakteren!' Timberland, Gant, Kenzo en Police. Ontdek alle nieuwe International Luxury Group mode merken!

Online versie                                                                                                   8 December 2017

B2B Horloges & Sieraden

Timberland horloges

Timberland horloges

Ontdek nu de nieuwste binnenkomers van het bestseller merk Timberland. De 'aardse' kleuren zijn al sinds de jaren '80 kenmerkend voor dit Amerikaanse merk; bruin, beige, oranje, grijs en andere zachte tinten. De horloges zijn gemaakt van aluminium of roestvrij stalen behuizing, Japanse Quartz uurwerken, LED verlichting, stopwatches, chronograaf uurwerken en nog veel meer.

Klik op de afbeelding en ontdek een enorm aanbod beschikbaar in 24-uurs verzending en kortingen tot maar liefst 67% op de adviesprijs! Waar wacht je nog op, bestel nu één van de hardlopers van deze winter; Timberland horloges!

Gant horloges

Gant horloges

Sinds haar oprichting in 1949 is Gant groot in het produceren van kleren, echter haar accessoires en horloges doen super goed mee met de ontwikkeling van het internationale mode merk Gant. Steeds meer Gant liefhebbers en mode bewuste mensen zijn opzoek naar Gant horloges. Dat is niet gek want de horloges zijn van hoge kwaliteit (productie en licente door International Luxery Group ILG) en de uurwerken zien er super mooi uit! Klik op de afbeelding en ontdek ons enorme aanbod Gant met kortingen tot maar liefst 69%!

Kenzo horloges

Kenzo horloges

De unieke Kenzo horloges zijn een goede weerspiegeling van kleding collectie van Kenzo en haar imago; spetterende kleuren, super grapische en originele ontwerpen en dit allemaal voor een betaalbare prijs! Kenzo is 'the way to go' met deze prachtige collectie horloges. Nu beschikbaar in 24-uurs verzending en kortingen tot meer dan 72%! Waar wacht je nog op?! 

Police horloges

Police horloges

Jong, gewaagd, opvallend, groot: Dit past allemaal bij het jonge straatmerk Police uit Italie. Waar leer metaal ontmoet, waar design en streetstyle elkaar kruisen dat is de plek waar Police horloges zich thuis voelt. Van super mooie tot 'over the top' ontwerpen, Police heeft het allemaal. Klik op de afbeelding en ontdek deze spannende ontwerpen, nu met enorme kortingen! Sla je slag zo vlak voor de Kerst!

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl