832.084 PRODUCTEN - 76.013 REFERENTIE - 67.955 EAN


BETALINGENBetalingen

 

Wij adviseren u om alle betalingen te laten verlopen via een bankbetaling. Hieronder zijn onze bankgegevens weergegeven. Dit is GEEN retouradres aangezien ons magazijn zich ergens anders bevindt!

 

BANCA DI ASTI Spa

P.zza LIBERT√†, 23 - 14100 Asti, Italia

 
IBAN: IT 78H0608522300000001003413
BIC/SWIFT : CASRIT22
State Code: IT

 

 

 

 

Naast de bankbetaling bieden wij u graag andere betaalmethodes aan. Voorop staat dat wij onze klanten zo min mogelijk kosten in rekening brengen. De klanten die voor een bankbetaling kiezen willen wij niet laten betalen voor de extra kosten zoals  Paypal, Om het zo eerlijk mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen om de kosten van andere betaalmethodes door te berekenen per betaalmethode.

Hieronder een overzicht van de verschillende betalingsmethoden en kosten:

 

Bankbetaling: Gratis

iDeal: Gratis
MisterCash (Belgie): 1% van de waarde van de bestelling

Paypal: + 4% van de waarde van de bestelling

Contant betaling bij levering: 1% van totaal (min 10,- euro)

 

Kredietkaart:

VISA, MasterCard : + 2% van de waarde van de bestelling

American Express: +4% van de waarde van de bestelling

 

Wanneer u kiest voor betaling via onze website zoals iDeal of Paypal staat voorop de 100% bescherming van uw gegevens. Door dit te bewerkstelligen maken wij gebruik van bewezen beveiligingssoftware gebaseerd op SSL (Secure Socket Layer) op 128 bit, en is optimaal wanneer u gebruik maakt van Microsoft Internet Explorer of Firefox. Alle gegevens gedurende het aankoopproces zijn beschermd om uw veiligheid te optimaliseren.

 

Alle betalingen vragen wij pas aan wanneer uw bestelling verwerkt is door ons magazijn en klaar staat voor verzending. B2B horloges & sieraden doet alle betalingen online in samenwerking met de Rabobank, Paypal en iDeal.