413.005 PRODUCTEN - 60.578 REFERENTIE - 65.007 EAN
🐣 FIJNE PAASDAGEN! WIJ ZIJN OPEN, DE NIEUWE ZONNEBRILLEN ZIJN BINNEN EN ONTVANG NU GRATIS VERZENDING! 🐣


🐣 Fijne Paasdagen! Wij zijn OPEN, de nieuwe zonnebrillen zijn binnen en ontvang nu GRATIS verzending! 🐣

RetroSuperFuture | Ana Hickmann | Tommy Hilfiger en ook: Max Mara, Love Moschino, Polaroid, Fossil, Hugo Boss, Carrera, Marc Jacobs, Jimmy Choo!

10 April 2020....

B2B Horloges en Sieraden

RetroSuperFuture | Ana Hickmann | Tommy Hilfiger

De lente is aangebroken en ook de Paasdagen zijn hier. Het is een klein feestje in deze moeilijke dagen, laten we er dan maar van genieten: Super stoere en erg gewilde zonnebrillen van de bekende merken: Max Mara, Love Moschino, Polaroid, Fossil, Hugo Boss, Carrera, Marc Jacobs, Jimmy Choo en bovendien hebben wij nog eens drie nieuwe zonnebril merken erbij ingekocht en beschikbaar vanaf vandaag --> RetroSuperFuture | Ana Hickmann | Tommy Hilfiger zonnebrillen.

RetroSuperFuture is een relatief jong merk gelanceerd in 2007. Dankzij haar wereldwijde samenwerkingen met onder andere Kanye Weest, Beyonce, Lady Gaga en Daft Punk heeft het merk snel naam gemaakt voor haarzelf en gewild bij een jong publiek.

Ana Hickmann is een beroemd Braziliaans model die haar eigen zonnebrillen heeft ontworpen. De monturen en zonnebrillen zijn gericht op vrouwen, de monturen hebben klassieke en geometrische vormen en te herkennen door de opvallende kleuren, nieuwe materialen en de effecten op de glazen.

Tommy Hilfiger zonnebrillen staat voor streetwear, urban en jonge Amerikaanse levensstijl. Door de jaren heen is Tommy Hilfiger uitgegroeid tot jong Amerikaans modemerk icoon en street spirit. Klik op de afbeeldingen en ontdek alle monturen en zonnebrillen eenvoudig online! Wees er snel bij want OP = OP!

 

WIJ ZIJN OPEN EN WIJ BIEDEN GRATIS VERZENDING AAN IN HEEL EUROPA

VANAF VRIJDAG 10 T/M MAANDAG 20 APRIL

 PROMO CODE: 0420 

GRATIS VERZENDING IN EUROPA!

FIJNE PAASDAGEN

RETROSUPERFUTURE 🐣 88% KORTING

RETROSUPERFUTURE ZONNEBRILLEN

ANA HICKMANN 🐣 67% KORTING

ANA HICKMANN ZONNEBRILLEN

TOMMY HILFIGER 🐣 76% OFF

Tommy Hilfiger zonnebrillen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl
Footer B2B Horloges