413.005 PRODUCTEN - 60.578 REFERENTIE - 65.007 EAN
VERSUS VERSACE EN TIMEX PEANUTS HORLOGES: ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE FASHION HORLOGES EN DE UNIEKE CARTOON HORLOGES, NET BINNEN!


VERSUS Versace en TIMEX Peanuts horloges: ontdek de nieuwe collectie fashion horloges en de unieke cartoon horloges, net binnen!

3 April 2020....

 

VERSUS VERSACE | TIMEX PEANUTS

VERSUS Versace horloges is opgericht in 1989 en is de rock-star kant van het mode merk Versace. Unieke ontwerpen, opvallend en modieuz bovendien. De Versus Versace horloges zijn modellen die erg populair zijn bij een breed en jong publiek. Nu net binnen, mooie en nieuwe collectie modellen Versus van Versace. Tot maar liefst 66% korting op de adviesprijs. Weer er snel bij want OP = OP!

TIMEX Peanuts cartoon horloges. Weinig beelden laten je zo terug denken aan je jeugd als de Snoopy en Charlie Brown cartoons. Met de Timex Peanuts horloge collectie vindt u een unieke collectie leuke en speelse horloges Peanuts. Daarnaast hebben wij ook een zeer uitgebried aanbod aan normale collectie Timex horloges onder HORLOGES UIT VOORRAAD > TIMEX.

 

VERSUS Versace horloges: korting tot -66%

Versus Versace horloges

TIMEX Peanuts cartoon horloges

Timex Peanuts horloges

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl
FOOTER