399.652 PRODUCTEN - 56.613 REFERENTIE - 63.230 EAN
WIJ ZIJN OPERATIEF: HORLOGES D1 MILANO, TIMEX, LUMINOX EN CK BY CALVIN KLEIN


Horloges D1 MILANO, Timex, Luminox en CK by Calvin Klein. Ontdek onze laatste binnenkomers

  20 maart 2020....

 

Wat is nieuw bij B2B Horloges & Sieraden?

Het is alweer de maand maart en de lente is om de hoek. Update nu uw vitrines en aanbod met onze laatste binnenkomers!

 

De D1 Milano horloges zijn iconische Italiaanse horloges ontworpen door Dario Spallone. De D1 Milano horloges hebben een typische herkenbare Italiaanse stijl geïnspireerd op de jaren '70. Klik op de afbeelding en ontdek de super kortingen, alleen en exclusief voor onze B2B klanten.

De tijdloze en super sterke design horloges Timex zijn weer aangevuld. De Amerikaanse horloges zijn altijd geliefd bij een groot en breed publiek. Vergeet ook niet de Timex Ironman horloge collectie te bekijken
.

NIEUW:
LUMINOX horloges. Ontworpen in Californië met Swiss Made uurwerken. De speciale collecties U.S. Navy Seals, F-117 NighthawkTM Stealth zijn niet te missen. Bovendien zijn de horloges zelf verlichtend met meer dan 100x krachtiger dan normale standaard verlichting voor een superieure leerbaarheid.

Is een horloge in te zetten als mode accessoire? Met de
CK by Calvin Klein horloges is het antwoord volmondig: JA. Het merk verfrist elk jaar weer mede door haar zeer brede en kwalitatieve selectie merk ambassadeurs. De uurwerken zijn elegant, minimalistisch en zakelijk tegelijk. Ontdek nu de CK by Calvin Klein en vele andere horloges door op de afbeeldingen beneden te klikken. 

Wees er snel bij want OP = OP!

D1 MILANO horloges

Horloges D1 Milano

TIMEX horloges

TIMEX HORLOGES

LUMINOX horloges

Luminox horloges

CK by Calvin horloges

Calvin Klein horloges

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl
FOOTER