414.477 PRODUCTEN - 60.546 REFERENTIE - 64.956 EAN
SKAGEN ► DIESEL ► MICHAEL KORS ►FOSSIL HORLOGES


 

 

Nieuwe voorraden: Skagen ► Diesel ► Michael Kors ►Fossil. 60% ➜ 65% ➜ 70% KORTING!

Online versie                                                                               16 oktober 2019

B2B Horloges & Sieraden

 

Fossil Groep horloges: SKAGEN | DIESEL | MICHAEL KORS | FOSSIL

Nieuwe voorraden van de FOSSIL GROEP: de bestsellers horlogemerken nu in 24-uurs voorraad, klaar om verstuurd te worden naar u!

Skagen horloges brengen de minimalistische ontwerpen tot een nieuw niveau. Al een aantal jaren is Skagen onderdeel van de Fossil Group echter de eigenaar Henrik Jorst blijft het bedrijf runnen met zijn visie en missie om de kern van het bedrijf en modellen te waarborgen. Prachtige en tegelijk eenvoudige uurwerken nu binnen uw handbereik.

De Diesel horloges brengt een mix van klassieke en sporthorloges. Binnen het aanbod lopen de modellen zeer breed uiteen van klassieke, electronische, chronografen tot funky en grote sportieve horloges. Nu inclusief de beroemde 5-tijdzones SBA modellen.

Michael Kors horloges worden ook wel de 'VIP horloges' genoemd. Elk uurwerk en ontwerp is een opvallend en opzichzelf staand horloge. Glimmende kleuren zoals goud en zilver met veel bling-bling en steentjes, bovendien erg modieus en gewild door veel vrouwen!

De Fossil horloges zijn opzichzelf al bestselers horloges met een enorm goede verhouding waarde voor je geld. Stoere horloges met natuurlijke kleuren bruin, oranje en geel, zeer geschikt voor outdoor en dagelijks gebruik. Wat wilt u nog meer?

Skagen horloges - 55% korting

Skagen horloges

Diesel horloges - 70% korting

Diesel horloges

Michael Kors horloges - 60% korting

Michael Kors horloges

Fossil horloges - 60% korting

Fossil horloges


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl