404.712 PRODUCTEN - 52.007 REFERENTIE - 53.389 EAN
ONTDE DE KLEURRIJKE AGATHA RUIZ DE LA PRADA ZONNEBRILLEN - 89% KORTINGONTDE DE KLEURRIJKE AGATHA RUIZ DE LA PRADA ZONNEBRILLEN - 89% KORTING. En nu ook de nieuwe RETRO SUPER FUTURE, OAKLEY & G-STAR RAW zonnebrillen

  26 Juli 2019....

 

agatha ruiz de la prada

AGATHA RUIZ DE LA PRADA

ZONNEBRILLEN

De zomer is aangebroken, bekijk het leven met kleur! 

Agatha Ruiz de la Prada is één van de meest beroemde mode ontwerpers van dit moment. Haar creatieve kleuren combinaties gaan de hele wereld over. Bekijk nu de wereld vanuit haar ogen met deze spectaculaire zonnebrillen in allerlei verschillende kleuren!

Roze, turquoise, oranje, groen en alle basis kleuren zijn beschikbaar in allerlei kleuren en maten zonnebrillen. De zonnebrillen zijn specifiek ontworpen voor vrouwen die van uitbundige kleuren houden, de wereld vrolijk en luchtig benaderen en staan voor zelfstandigheid en vrijheid.

Vrolijke, kleurrijke en zomerse zonnebrillen van Agatha Riuz de la Prada, nu met kortingen vanaf 89% of meer! Alleen beschikbaar voor onze B2B klanten.

 

agatha ruiz de la prada zonnebrillen

agatha ruiz de la prada zonnebrillen

Retrosuper-futureOAKLEYG-STAR

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl
FOOTER