423.235 PRODUCTEN - 58.494 REFERENTIE - 61.007 EAN
CK BY CALVIN KLEIN: HORLOGES, SIERADEN EN ZONNEBRILLENCK by Calvin Klein: horloges, sieraden en zonnebrillen. Ontdek nu de laatste binnenkomers van dit exclusieve Amerikaanse merk.

  28 Juni 2019....

 


CK Calvin Klein: horloges, sieraden en zonnebrillen

Calvin Klein, één van de meest beroemde mode merken van deze tijd. Sinds de samenwerking in 2000 met de Swatch Group levert Calvin Klein hoge kwaliteit horloges met in 2004 de introductie van haar sieraden lijn. De producten zijn, net als de kleding van Calvin Klein, altijd even herkenbaar, minimaal en stijlvol ontworpen.

Daarintegen worden de zonnebrillen van Calvin Klein geproduceerd in samenwerking met de Italiaanse wereldleider in zonnebrillen Marchon. Ontdek nu de horloges vanaf 65% korting, de sieraden vanaf 69% korting en de zonnebrillen tot maar liefst 86% korting!

 

Calvin Klein horloges

CK Calvin Klein horloges

Calvin Klein sieraden

CK Calvin Klein sieraden

Calvin Klein zonnebrillen


CK Calvin Klein zonnebrillen

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl
FOOTER