266.931 PRODUCTEN - 50.850 REFERENTIE - 46.060 EAN
SCUDERIA FERRARI | LACOSTE | HUGO BOSS | TOMMY HILFIGER


Scuderia Ferrari, Lacorste Hugo Boss en Tommy Hilfiger. HETE ZOMERACTIES vlak voor de zomervakantie. Mis het niet!

Online versie                                                                               27 juni 2019

B2B Horloges & Sieraden

Scuderia Ferrari horloges

Scuderia Ferrari horloges

Eén van de top horloge merken van de Movado Group zijn de Scuderia Ferrari horloges. Sportieve hoge kwaliteit merkhorloges, gewild bij iedere motorsport fanaat. Veel rood en zwart, voorzien van het Ferrari logo en altijd in lijn met wat je van Ferrari kan verwachten.

Klik nu op de afbeelding, zojuist zijn er veel nieuwe modellen binnen gekomen. Nu inclusief kinderhorloges van Ferrari en kortingen tot maar liefst 56%! Waar wacht u nog op? Wees er snel bij want OP = OP!

 

Lacoste horloges

Lacoste horloges

De Lacoste horloges blijven populair: super smaakvolle ontwerpen voorzien van haar herkenbare krokodillen logo en met een link naar de tenniswereld. Het gezicht van het merk is al een tijdje tennisser Novak Djokovic en met veel succes!

Super stijlvolle Lacoste horloges met zowel mannen als vrouwenhorloges. Zojuist zijn er nieuwe modellen binnen gekomen, allemaal met 24-uurs verzending en kortingen tot maar liefst 60%! Klik op de afbeelding en ontdek ons hele aanbod nu eenvoudig online.

  

Hugo Boss horloges

Hugo Boss horloges

Net binnen van de Movado Group: nieuwe Hugo Boss horloges! Stoere mannenhorloges met sportieve modellen, elegante zakelijke modellen tot duikhorloges. Horloges met leren bandjes tot metalen bandjes, elke man wil wel een Hugo Boss horloge!

Klik op de afbeelding en ontdek ons super aanbod Hugo Boss horloges, alleen beschikbaar bij B2B Horloges en Sieraden. Kortingen lopen op tot maar liefst 58% dus sla nu uw slag voordat u te laat bent!

 

Tommy Hilfiger horloges

Tommy Hilfiger horloges

De stijlvolle en herkenbare Amerikaanse horloges Tommy Hilfiger zijn zojuist binnen gekomen. U kunt de modellen herkennen aan haar 24-uurs rode raket symbool. Gouden, zilveren en kleurrijke modellen voor zowel mannen als vrouwen zijn nu beschikbaar gekomen online.

Kom naar onze website, bekijk het aanbod en maak snel uw keuze want de horloges 'vliegen de toonbank over'! Populaire Tommy Hilfiger horloges zijn nu beschikbaar voor zeer scherpe groothandelprijzen, log in en bestel eenvoudig online.

 

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl