266.934 PRODUCTEN - 50.850 REFERENTIE - 46.060 EAN
TIMEX ARCHIVE - “VINTAGE-LOOK” DE EERSTE TIMEX COLLECTIE ONTWORPEN IN MILAAN


Timex Archive - “vintage-look” de eerste Timex collectie ontworpen in Milaan. Alle Timex bestsellers herontworpen met bandjes van 100% made in Italy!

  11 juni 2019....

 

 
TIMEX ARCHIVE   


TIMEX ARCHIVE

Timex schrijft een nieuwe pagina betreft all-time bestsellers

 

 

De nieuwe Timex Archive horloges zijn de allereerste Timex horloges uit 1854 herontworpen voor vandaag de dag. De Timex horloges zijn tijdloze uurwerken, bordevol met kennis van de geschiedenis, kwaliteit en innovaties.

Deze Timex horloges, origineel bedoelt alleen voor de Italiaanse markt, zijn beschikbaar gemaakt door over de hele wereld in mode winkels en concept stores. Dankzij dit grote succes en vele verzoeken heeft Timex besloten om de horloges wereldwijd beschikbaar te maken 🌍!

Nu beschikbaar in 24-uurs voorraad op onze groothandel website, bestseller modellen zoals: ACADIA, WATERBURY, SCOUT BROOK, CAMPER, WEEKENDER en meer.

BESTEL ZE NU:

BEPERKTE VOORRAAD - 72% KORTING

 

 

TIMEX ARCHIVE


TIMEX ARCHIVE

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl
FOOTER