403.861 PRODUCTEN - 51.806 REFERENTIE - 53.133 EAN
VAN MOVADO GROUP ONTDEK NU: TOMMY HILFIGER, SCUDERIA FERRARI, LACOSTE EN HUGO BOSS


De nieuwe Spring/Summer 2019 collectie: Tommy Hilfiger, Scuderia Ferrari, Lacoste en Hugo Boss

21 Maart 2019....

 

MOVADO GROUP:
Tommy Hilfiger | Lacoste | Hugo Boss | Scuderia Ferrari

Tommy Hilfiger,een icoon binnen de Amerikaanse sport wereld. Van casual modellen tot een zeer gevarieerd aanbod van roestvrij staal, rose, goud en zwarte afwerkingen. Onze keuze voor dit seizoen is gevallen op model JAMES: een prachtig model met goudkleurige afwerking, uurwerk van maar liefst 40mm breed en gepolijsde band.

Nieuw op voorraad zijn de Lacoste horloges. Met de 'niet te missen' krokodil als logo heeft Lacoste een zeer interessante nieuwe collectie horloges uitgebracht. Speciaal willen wij het model VICTORIA uitlichten: unisex, goud gekleurd smaakvol model. Of toch model MOON ULTRA SLIM is meer een model voor u? Nu met kortingen tot maar liefst 60% op de adviesprijs!

Ontdek nu onze Hugo Boss en Boss Orange horloges. Prachtige mannenhorloges inclusief tijdloze ontwerpen en uurwerken. De hoofdlijn Hugo Boss is natuurlijk het meest bekend bij het grote publiek maar kent u ook de tweede lijn: Boss Orange? Stoere mannen horloges voor een nog aantrekkelijker prijs! Zeer interessant voor de iets jongere gentleman met gevoel voor stijl. Onze aandacht viel meteen op de modellen CAPE TOWN en AMBITION als 'eye-catchers' van de collectie. Wat viel u op?

Scuderia Ferrari horloges vanaf 100,- euro t/m 500 euro met 58 tot 63% korting! Nu zijn alle Ferrari horloges betaalbaar geworden als u deze kortingen in gedachten houdt. Het iconische model is zojuist aangevuld met speciale aandacht voor model GRAN PREMIO: zwart uurwerk met zwarte band, roestvrij staal en gouden accessoires. Veel mannelijker en stoerder kan het niet worden! Nu inclusief automatische uurwerken, kras bestendig kristal en meer. Ontdek onze Scuderia Ferrari horloges nu online!

TOMMY HILFIGER
Klassieke Amerikaanse uurwerken vanaf 1985
TOMMY HILFIGER HORLOGES
 
LACOSTE
Geinspireerd op Franse elegantie vanaf 1933
LACOSTE HORLOGES
 
HUGO BOSS
Duitse luxe horloges sinds 1924

HUGO BOSS HORLOGES
 
SCUDERIA FERRARI
Italiaanse stijl en elegantie

SCUDERIA FERRARI HORLOGES

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl 

FOOTER