228.157 PRODUCTEN - 59.643 REFERENTIE - 46.380 EAN
FRENCH CONNECTION, TED BAKER EN KENNETH COLE HORLOGES


French Connection, Ted Baker en Kenneth Cole horloges

Online versie                                                                                            11 mei 2018

B2B Horloges & Sieraden

French Connection horloges

French Connection horloges - Londen

Ondanks de naam zijn de horloges van het mode merk French Connection volledig Brits, opgericht in 1972 en tot op vandaag nogsteeds gevestigd in Londen. De kleding, accessoires en horloges zijn vooral gericht op een publiek die opzoek is naar betaalbare fashion. French Connection, ook wel bekend als FCUK, is bekend om haar originele en soms gewaagde ontwerpen.

De productie en distributie van French Connection horloges is onder gebracht bij de ILG Group (International Luxery Group) wat garant staat voor een kwalitatief goede productie, internationaal bereik en goede garantie. Ontdek nu ons aanbod van French Connection horloges, zojuist binnen gekomen. Probeer wat nieuws maar wees er snel bij want OP = OP!

Ted Baker horloges

Ted Baker horloges

De Ted Baker horloges hebben hun roots in de mannen fashion kleding: klassiek en toch dandy. In 1988 is Ted Baker opgericht te Glasgow, vandaag de dag heeft Ted Baker meer dan 2.000 winkels in meer dan 30 verschillende landen met naast kleding ook tassen, schoenen, accessoires en horloges voor mannen en vrouwen.

Ook Ted Baker heeft haar licentie ondergebracht bij de ILG horlogehuis (International Luxery Group). Dit staat garant voor een betrouwbare productie, wereldwijde distributie en goede garantie indien nodig.

Ted Baker staat voor een klassieke Engelse dandy stijl. De horloges zijn anders dan normaal, smaakvol en hebben uitdagende maar toch klassieke ontwerpen. Ontdek nu alle horloges eenvoudig online: klik op de afbeelding en ontdek onze aantrekkelijke modellen en B2B prijzen!

Kenneth Cole horloges

Kenneth Cole horloges - New York

De Kenneth Cole horloges uit New York zijn elegant en trendy. De ontwerpen zijn minimaal, scherpe lijnen en hoge kwaliteit materialen. Dit samen met Japanse uurwerken maken de Kenneth Cole horloges erg interessante horloges voor een brede doelgroep.

Kom nu naar onze website en ontdek alle modellen inclusief de digitale en smart watches van Kenneth Cole. Bestel eenvoudig online voordat de modellen weer zijn uitverkocht! Nu beschikbaar voor exlusieve kortingen!

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl