228.158 PRODUCTEN - 59.643 REFERENTIE - 46.380 EAN
OMEGA EN CITIZEN HORLOGES


Omega Swiss Made uurwerken VS Citizen Japanse innovatie horloges
1 Mei 2018
B2B Horloges & Sieraden
 

OMEGA horloges

OMEGA Uurwerken
165 jaar Swiss Made, betrouwbaarheid en kwaliteit
Omega horloges zijn het boegbeeld van The Swatch Group merken. Mede door hun prijs winnende precisie, betrouwbaarheid en mooie designs is Omega samenwerkingen aangegaan met veel beroemde mensen, sterren en acteurs. En natuurlijk niet te vergeten is Omega het eerste horloge dat is gedragen op de maan met de reis van Apollo 11 en beroemd door de geheime agent 007 James Bond.
Het succes van de Omega horloges is de mix en balans tussen traditie en innovatie en van meer sportieve klassieke horloges als de Speedmaster chronograaf en het Seamaster duikmodel tot de meer luxe en klassieke modellen als de Constellation en de De Ville. Bekijk nu de complete nieuwe collectie Omega horloges nu eenvoudig online bij B2B Horloges & Sieraden; uw groothandel voor merkhorloges en mode sieraden.

CITIZEN horloges

CITIZEN
Bestseller modellen tegen uitverkoop prijzen

Citizen horloges staan voor Japanse precisie. De Japanse uurwerk meesters zijn wereldwijd beroemd om hun aandacht voor details en geduld om het precies goed te krijgen. Dit samen leidt tot de super kwaliteit en precisie van de Citizen uurwerken waar uurwerken tot maximaal 3 seconde per jaar mogen afwijken van de daadwerkelijke tijd!
Van uurwerken met Titanium waarbij de uurwerken worden voorzien van een super licht materiaal en tegelijk heel sterk voor de Promaster duik modellen tot de multi functionele chronograaf horloges Skyhawk. De Citizen horloges zijn één van de meest beroemde horloges ter wereld en de beste verhouding prijs-kwaliteit. Klik nu op de afbeelding en ontdek deze geweldige collectie nu eenvoudig online!

 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl