112.307 PRODUCTEN - 35.714 REFERENTIE - 46.125 EAN
MANNELIJKE ELEGANTIE VS EXTREME SPORT: ONTDEK ZE ALLEMAAL!


Cerruti 1881 en Timberland: Mannelijke elegantie vs extreme sport: ontdek ze allemaal!
 
12 April 2018
B2B Horloges & Sieraden
 

CERRUTI 1881 horloges

CERRUTI 1881 horloges
kwaliteit, stijl en vakmanschap
 
Cerruti, van Biella in Italie naar Prijs: stijlvolle horloges met een mooie geschiedenis. Het vandaag de dag in Parijs gevestigde merk Cerruti is begonnen in Biella - Italie door Nino Cerruti. Hij heeft een op een indrukwekkende manier zijn mode bedrijf Cerruti opgebouwd en is nu wereldwijd bekend geworden.

Tot op vandaag produceert Cerruti kleding, accessoires en horloges voor een wereldwijd publiek. De horloges vallen onder de licentie van de ILG Group met de naam Cerruti 1881. Prachtige hoge kwaliteit uurwerken: charmant, mannelijk en met een luxe uitstraling. De Pragelato en de Odissea zijn twee goede voorbeelden die de collectie van Cerruti goed vertegenwoordigen. Klik nu op de afbeelding en ontdek alle Cerruti 1881 horloges eenvoudig online, nu beschikbaar speciaal voor onze B2B klanten met super interessante kortingen!

TIMBERLAND horloges

TIMBERLAND horloges
sportieve en stoere horloges

Het merk Timberland is een Amerikaans icoon, mede door haar oranje waterbestendige hoge schoenen heeft Timberland in de Jaren 80 naam weten te maken. Vanuit daar wist Timberland een vaste naam te worden binnen de kleding, accessoires en horloge wereld door deze stijl en aardse natuurlijke kleuren door te voeren in haar producten.

Timberland produceert nu samen met de ILG Group één van de meest betrouwbare of stoere mannen horloges op dit moment. De Timberland horloges zullen zeker weten aan alle verwachtingen voldoen en misschien nog wel meer! Zojuist binnen gekomen meer dan 100 verschillende Timberland horloges met super speciale B2B kortingen! Waar wacht u nog op en kom naar onze website!
 

 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl
footer b2bhorloges