112.318 PRODUCTEN - 35.714 REFERENTIE - 46.125 EAN
AMEN SIERADEN: GELOOF, ELEGANTIE EN KLASSEAmen sieraden: geloof, elegantie en klasse. Amen 925 zilver sieraden - tot 75% korting! 

Milano, 21th March 2018
B2B Horloges & Sieraden
 

AMEN sieraden

AMEN Sieraden
925 zilveren sieraden incl. Christelijke symbolen

Soms zijn hoge kwaliteit en mooi ontworpen sieraden genoeg, soms is een bepaalt detail juist belangrijk en genoeg tegelijk.
Amen sieraden zijn ontwerpen door Giovanni Licastro in 2012, hij was op zoek naar mooie hoge kwaliteit sieraden met een detail voor het Christelijke geloof: een vredes duif, een kruis of engel kan genoeg zijn. Amen sieraden combineert op een zeer mooie manier geloof met hoge kwaliteit fashion sieraden.

AMEN sieraden

Geloof kan ook mode zijn
De collectie Amen is gemaakt van ringen, armbanden, oorbellen en kettingen vorm gegeven of gegraveerd met Christelijke symbolen en/of teksten. Dit kan een engel zijn, een vleugel, een hart, een kruis of vergelijkbaar in zilver, goud of andere duurzame materialen. Alle sieraden zijn gemaakt in Italie Made in Italy. 

AMEN Sieraden
Focus op mannen armbanden
Moderne sieraden, helemaal de huidige armbanden moeten voorzien zijn van een ideale balans tussen vormgeving en materialen. Leren armbanden zijn één van de meest gewilde mannen sieraden op dit moment. Gemaakt van een dun leren koort in verschillende kleuren en voorzien van een Christelijk symbool, allemaal Made in Italy.

AMEN Sieraden

Jonge stijl, traditioneel en niet ouderwets
Opvallende sieraden gemaakt van goud, zilver of edelmetalen, modieuze ontwerpen en toch met een gedachte naar het Christelijk geloof, dit zijn Amen sieraden. De sieraden zijn geinspireerd op de Jaren 60 hippies en vertaald naar de huidige tijd. Gedragen door onder andere Sienna Miller en Kate Moss. Ontdek nu de Amen sieraden online, beschikbaar voor scherpe B2B prijzen!
 
AMEN sieraden: 72% korting!

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl 
footer wwt