112.318 PRODUCTEN - 35.714 REFERENTIE - 46.125 EAN
MODERN, MINIMAL: CK VAN CALVIN KLEIN HORLOGES


Bevrijd je liefde, kies voor CK van Calvin Klein horloges! Modern, minimal: CK van Calvin Klein horloges.
12 maart 2018
B2B Horloges & Sieraden
 

CK Calvin Klein horloges

CALVIN KLEIN WATCH Mod. COLOR K5E51FV4 CK Calvin Klein horloges
CALVIN KLEIN WATCH Mod. BOLD K5A3114X
CALVIN KLEIN WATCH Mod. PURE K4W2MXZ6

Meer dan 1.000 stuks CK van Calvin Klein horloges zijn zojuist binnen gekomen op 24-uurs voorraad!

In 1968 was het een 'home-run', ook wel een groot succes toen Calvin Klein haar kledinglijn doorvoerde in haar horloges. Samen met de Swatch Group heeft Calvin Klein haar horloges een verlengstuk laten zijn van haar kledinglijn. Mede door de jarenlange ervaring en grote invloed van de Swatch Group binnen de horlogewereld had Calvin Klein meteen de juiste partner gevonden voor haar accessoires.

De horloges CK van Calvin Klein zijn minimaal, modern en met veel gevoel en smaak ontworpen. De horloges zijn modieus, geschikt voor zowel mannen als vrouwen en beschikbaar in staal en verschillende kleuren geel-goud, roze-goud en zwart.

Wij hebben zojuist een enorme aanvulling binnen gekregen van de CK horloges: meer dan 1.000 horloges klaar om verstuurd te worden in onze 24-uurs voorraad. Klik op de knop hier beneden en ontdek onze enorme voorraad direct online!

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl 
footer WWT