112.316 PRODUCTEN - 35.714 REFERENTIE - 46.125 EAN
MORELLATO JEWELS MODE SIERADEN EN MASERATI MANNEN HORLOGES


Morellato Jewels mode sieraden en Maserati mannen horloges

Online versie                                                                                            2 maart 2018

B2B Horloges & Sieraden

Morellato Jewels

Morellato Jewels - nr.1 Italiaanse sieraden

Met meer dan 75 jaar ervaring in sieraden, tassen en horloges is Morellato Gioielli uitgegroeid tot één van de belangrijkste Italiaanse sieraden mode merken van dit moment. De sieraden zijn zo goed als altijd aanwezig in de vitrines van de belangrijkste juweliers en online verkopers: chique, elegant en vrouwlijk zijn de Morellato Jewels.
Nu met de komende vrouwendag (8 maart 2018) zijn de Morellato Jewels een ideaal cadeau! Klik op de afbeelding en ontdek deze fantastische fashion sieraden met kortingen tot maar liefst 80!

Maserati horloges

Maserati horloges - luxe mannen horloges

De elegante luxe mannen horloges Maserati zijn direct gelinkt aan het Italiaanse automerk Maserati uit Modena - Italie. De horloges doen direct denken aan bijvoorbeeld het dashboard van de auto mede door haar wijzers, luxe uitstraling, sterk materiaal (staal 316L), Swiss Made uurwerken en/of chronograaf uurwerken. Van leren bandjes tot metalen straps, van eenvoudige tijd uurwerken tot uitgebreide chronograaf uurwerken, Maseratie heeft het allemaal.
Klik nu op de afbeelding en ontdek ons hele assortiment. Zojuist zijn er weer 50 nieuwe modellen binnen gekomen dus bestel snel voordat ze uitverkocht zijn!

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl