228.157 PRODUCTEN - 59.643 REFERENTIE - 46.380 EAN
SWISS MILITARY HANOWA & ROAMER OF SWITZERLAND


Swiss Military Hanowa & Roamer of Switzerland. Zwitserse klasse van ILG (International Luxury Group)

Online versie                                                                                                   1 December 2017

B2B Horloges & Sieraden

Swiss Military Hanowa horloges

Swiss Military Hanowa horloges

Beschikbaar en vertegenwoordigd in meer dan 50 landen wereldwijd is dit stoere innovatieve merk hard 'aan de weg aan het timmeren'. 'Always On Target' is dan ook het motto van Swiss Military Hanowa; super gefocused en doelbewust in hun activiteiten heeft hun veel gebracht tot nu toe.

Stoere mannen horloges, Swiss Made, van eenvoudige time horloges tot uitgebreide chronograaf uurwerken. Allemaal van zeer hoge kwaliteit, precisie en luxe uitstraling. Nu zeer scherp geprijsd en erg gewild! Zojuist binnen gekomen een zeer grote voorraad, zowel uit voorraad collecties als de nieuwste collecties! Weer er snel bij want OP = OP!

Roamer of Switserland horloges

Roamer of Switserland

Roamer of Switserland zijn Swiss Made horloges waarbij ze niets tot het toeval overlaten. Met haar minimaal ontwerpen, gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen is Roamer of Switserland bereid om 'tot het gaatje te gaan' qua kwaliteit en perfectie.

Zojuist is een grote en zeer interessante collectie horloges binnen gekomen van dit speciale merk. Klik op de afbeelding en bekijk de hele collectie eenvoudig online. Bestel op tijd want de Feestdagen komen eraan!

 

---

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent geregistreerd op onze website. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan HIER. Dit is een automatisch verzonden mail en een reply naar dit emailadres ontvangen wij niet. Voor contact met onze klantenservice email naar info@b2bhorloges.nl