485.343 PRODUCTEN - 59.840 REFERENTIE - 49.768 EAN


ABOUT USWij zijn een internationale horloges-, sieraden- en zonnebrillen groothandel met een breed assortiment. Ons assortiment bestaat uit de bekendste merkhorloges en mode sieraden inclusief merken waarvoor wij de distributie verzorgen.


REGISTREREN
Onze B2B groothandel (Business-to-business) is uitsluitend bedoeld voor professionele partijen zoals: groothandels, distributeurs, juweliers, winkeliers, online verkopers, etc. AL ONZE KLANTEN MOETEN IN HET BEZIT ZIJN VAN EEN GELDIG BTW NUMMER. Om er zeker van te zijn dat wij met professionele partijen zaken doen vragen wij u om een online account aan te maken. Na registratie kunt u inloggen en al onze speciale prijzen bekijken! 


Ons aanbod wordt dagelijks ge-update, hiermee creëren wij het beste aanbod op de Nederlandse en Europese markt. Bovendien is ons aanbod niet beperkt aan eventuele afname licenties, vaak geen minimale afname per merk en kunt u geheel naar eigen behoefte producten uitzoeken en bestellen.
Met andere woorden, wij overtreffen alle karakteristieke problemen van officiële distributeurs dankzij een simpele en directe verkoopmethode.


GRATIS
Registreert u zich HIER GRATIS om inzicht te krijgen in onze spectaculaire groothandel prijzen!
Ook inschrijven op onze nieuwsbrief is gratis en vrijblijvend! Ga naar de Homepage om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.