813.529 PRODUCTEN - 75.687 REFERENTIE - 67.597 EAN


VERZENDINGENVerzendingen

 

Bij alle bestellingen op onze website www.b2bhorloges.nl kunt u kiezen met welke koerier u wilt versturen en met welke service. Op dit moment zijn de beschikbare koeriers: FedEx, UPS en DHL, het is mogelijk dat dit nog verder wordt uitgebreid in de toekomst. Op deze manier hopen wij u tegemoet te komen met uw favoriete koerier en eventuele Express Service indien nodig.

 

Verzendkosten

U kunt eenvoudig de verzendkosten inzien door uw producten toe te voegen aan uw winkelmandje. Ons systeem zal automatisch de verzendkosten weergeven op basis van het gewicht van elk product mee te nemen in de berekening.

 

Verzekering

Alle producten die u bij ons aanschaft zullen verzekerd worden tijdens het transport. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen is 1% van het totale bedrag van de goederen. Net als de verzendkosten zullen deze voorafgaande aan de bevestiging van de order weergegeven worden. Wij versturen geen goederen zonder transportverzekering!

 

Tracking bestelling

Nadat de verzending heeft plaatsgevonden krijgt u automatisch een trackingnummer toegestuurd via de mail. Met dit trackingnummer kunt u uw bestelling volgen tijdens het transport naar de bestemming. Op de volgende manier kunt u uw bestelling volgen:

1. Klik of kopieer het trackingnummer dat u vindt in de bevestigingsemail van uw bestelling.

2. Ga naar de website van de koerier en vul hier het trackingnummer in.

3. Klik op de knop ‘Track’ en uw verzending wordt weergegeven.

 

Tip: Geen trackingnummer ontvangen? U kunt ook het trackingnummer online vinden! Door simpelweg in te loggen op onze website en naar uw ordergeschiedenis te gaan.

 

Op deze manier weet u altijd waar uw bestelling is!